MYYNTI

Tuo merkkituotteesi meille myyntiin

Onko sinulla laadukkaita, ikää kestäviä asusteita tai vaatteita, joista olet syystä tai toisesta valmis luopumaan? Me etsimme niille puolestasi hyvän kodin. Arvostamme elettyä elämää ja lupaamme kunnioittaa tuotteitasi, joten voit tuoda ne meille myyntiin luottavaisin mielin täyden palvelun periaatteella.

Tuo tuotteesi näytille tiistaisin klo 10 – 17, niin valitsemme niistä putiikkiin myyntiin otettavat ja laitamme ne kauniisti esille.  Seuraathan facebookista ilmoituksia mahdollisesti vaihtuvista vastaanottopäivistä.

Varauduthan, että tilojemme rajallisuuden vuoksi emme aina voi vastaanottaa kaikkia tarjottuja tuotteita.

Voit luottaa hinnoittelussa ammattitaitoomme, tai voimme neuvotella haluamastasi myyntihinnasta.

Myyntiin tulevien tuotteiden tulee aina olla valmiita käytettäviksi sellaisenaan, eli tuotteiden tulee olla myyntiin tuotaessa puhtaita, ehjiä ja siistejä. Me luetteloimme kaikki myyntiin tulevat tuotteet, ja luonnollisesti sinä voit haluamallasi tavalla pitää omaa luetteloasi tuomistasi tuotteista.

Tuodessasi tavarasi meille luovutat ne myytäviksi. Asiakkuutta avatessa teemme myyntitilisopimuksen, jonka allekirjoittaessamme sitoudumme yhdessä sopimiimme ehtoihin. Huomioithan, että tuotteesi eivät voi olla samaan aikaan myynnissä muualla, esimerkiksi nettikaupoissa.

Lue lisää myyntiehdoistamme.

LowCo (Lower Comission)

Voit tehdä korkeamman hintaluokan tuotteista kanssamme LowCo-sopimuksen, jolloin tuotteen myyntiin tuodessasi sovimme normaalia matalammasta myyntiprovisiosta.

Tuotteisiin, joiden hinnaksi putiikissa tulee yli 330 euroa voidaan soveltaa LowCo (Lower Comission) -sopimusta, eli sovitaan normaalia matalammasta myyntiprovisiosta.

LowCo sovitaan aina henkilökohtaisesti, eli vain tuotetta myyntiin jättäessäsi.

Lue lisää myyntiehdoistamme.

NEUVONTA

Pukeutumisneuvontaa vuosien kokemuksen turvin

Tamperelainen LumindoLife on vahvasti sitä mieltä, että jokainen ihminen on kaunis, sen pitää vain antaa näkyä. Avullamme se onnistuu. Kerromme rehellisesti myös sen, mikäli sovittamasi vaate ei jostakin syystä istu yllesi. Näin voit välttyä harmittavilta virheostoksilta ja tulet viihtymään tekemissäsi ostoksissa paremmin. Putiikistamme on poistunut lukuisia onnellisia, hienoja löytöjä tehneitä naisia. Ole sinä seuraava!

Katso uusimmat somesta!
#