Ehdot ja ohjeet

Me valitsemme tiistaisin myyntiin tarjottavista ne tuotteet (max 10 kpl/tuoja), joiden uskomme kiinnostavan laajaa asiakaskuntaamme. Ilmoitamme facebookissa vastaanottotauoista tai niiden vaihtuvista päivistä. Valikoimiimme kuuluvat sesonginmukaiset brändi- ja merkkituotteet, ja olemme erityisesti keskittyneet juuri laatuvaatteisiin sekä brändilaukkuihin. Ketju- ja marketvaatteet, esimerkiksi H&M, KappAhl ja Zara jäävät valikoimamme ulkopuolelle.

Tilin avauksen yhteydessä saat yhdessä allekirjoittamamme kirjallisen myyntitilisopimuksen sekä ehdot ja ohjeet. Hinnoittelu- ja esillepanokulu on 1,00 per tuote. Kulut peritään myyntitilin avaamisen yhteydessä 20 kpl erissä eli 20,00 €. Myyntituottosi saat myyntijaksosi päätyttyä sen jälkeen, kun haet mahdollisesti joitakin myymättömiä tuotteitasi pois.

Valikoi tuotteitasi  max 15 kpl, joista myyntiin otetaan max 10 kpl / tuoja.

Huomioithan tuotteita tuodessasi, että putiikiin myyntiin tarjottavat tuotteet ovat aina valmiita esille laitettaviksi ja käytettäviksi sellaisinaan, eli ne ovat jo myyntiin tuotaessa puhtaita, ehjiä sekä siistejä ja silitettyjä.

Tuotteisiin, joiden hinnaksi putiikissa tulee yli 330 euroa voidaan soveltaa LowCo (Lower Comission) -sopimusta, eli sovitaan normaalia matalammasta myyntiprovisiosta.

Myyntijakson pituus on 3–4 viikkoa. Ajanjakso sovitaan kanssasi yhdessä ja kirjataan sopimukseen. Jatkokausien päättymispäivämäärä sovitaan aina kyseisen jakson aluksi ja merkitsemme sen kalentereihimme.

Voimme toivomuksestasi sopia myyntiajan jatkosta, mikäli putiikkimme resurssit sen sallivat. Tutustu myyntitilisopimukseen sekä ehtoihin ja ohjeisiin tarkemmin alta.

Varastotilojen rajallisuuden vuoksi myymättä jääneet tuotteet tulee noutaa pois kahden (2) päivän sisällä sovitun myyntiajan päättymisestä. Myyntitilisopimukseen kirjataan ensimmäinen myyntijakso sekä päivämäärä, jolloin tuotteet tulee noutaa pois. Jatkossa sovimme noutopäivän kunkin jakson kohdalla erikseen. Noutamatta jääneet tuotteet siirtyvät ilman erillistä ilmoitusta omistukseemme, jolloin toimimme niiden kanssa parhaaksi katsomallamme tavalla.

Palvelemme sinua mielellämme myyntitiliasioissa.
Tule käymään putiikissa tai soita 050 5111 323.

Hyväntekeväisyys

LumindoLife tukee tilanteen mukaan valitsemiaan yhdistyksiä tai järjestöjä ja tekee yhteistyötä vaihtuvien tahojen kanssa. Lahjoitamme harkintamme mukaan myymättä jääneitä sekä muita tuotteita yhteistyökumppaneillemme tai akuuttiin hyväntekeväisyyskohteeseen. Nämä käyttävät tuotteemme tarpeittensa mukaan ja toimivat niiden kanssa parhaaksi katsomallaan tavalla. Tuomme mahdollisuuksien mukaan myyntitiliasiakkaidemme tietoon yhteistyökumppaneidemme kuulumisia sekä terveisiä; näin hekin pääsevät halutessaan nauttimaan kierrätyksen hyödyistä ja auttamisen ilosta.