Tyyli- ja värianalyysit kokemuksella Tampereella

Tiedätkö värisi? Tunnetko tyylisi? Tamperelainen LumindoLife antaa pukeutumisneuvontaa sekä tekee tyyli- ja värianalyysejä vuosien kokemuksella. Olemme sitä mieltä, että jokainen ihminen on kaunis, mutta sen pitää vain antaa näkyä. Taitavasti toteutetun tyyli- ja värianalyysin avulla se onnistuu! Lukuisat miehet ja naiset ovat löytäneet avullamme uuden, ihanan helppouden pukeutumiseensa. Lue lisää ja varaa sinäkin aikasi meille!

Värianalyysi saa sinut säteilemään ja persoona tulee esiin tyylianalyysin avulla

Värillä on väliä! Vaatteiden värit voivat saada Sinut näyttämään nuoremmalta ja jopa hoikemmalta, mutta ajattelematta valittuina myös iäkkäämmältä ja isokokoisemmalta. Värianalyysin avulla itseluottamuksesi nousee kohisten. Omissa väreissäsi kasvosi hehkuvat ja koko olemuksesi säteilee!

Värianalyysiin voit tulla omana luonnollisena itsenäsi, ilman meikkiä. Analyysi tehdään huiveja käyttämällä. Saat väripaletin, jossa on 30 sinulle parhaiten sopivaa pukeutumisväriä. Tämän lisäksi saat ohjeita ja vinkkejä asustevalintoihin, hiusmalleihin ja opit eri väriyhdistelmien synnyttämät mielikuvat. Opit erottamaan vaatetarjonnasta ikiomat värisi, joilla erotut eduksesi!

Tyylianalyysissa kurkistetaan yhdessä kokovartalopeiliin ja otetaan mittanauha avuksi, kun tuumataan, onko olemassa keinoja tai kikkoja saada tämä tai tuo paikka vartalossa piiloon ja mitä taas pitäisi ehdottomasti korostaa. Saat halutessasi tyylikirjan tai muut kirjalliset ohjeet omalle vartalotyypillesi parhaiten sopivista vaatemalleista. Näin vältyt harmittavilta virheostoilta! Tulet jatkossa viihtymään omassa olemuksessasi entistä paremmin.

Väri- ja tyyli-illat ystävien kesken

LumindoLife järjestää väri- ja tyyli-iltoja ystäviesi kesken tai työporukoille. Kiva ilta voidaan järjestää tiloissamme tai teidän haluamassanne paikassa. Me tuomme pukeutumisen ilosanomaa ja illan kruunaa mahdollisuus pikavärianalyyseihin. Kysy lisää meiltä!

värianalyysi kevät värit     värianalyysi kesä värit

Ystävällistä ja iloista palvelua - varaa aika

LumindoLifesta saat väri- ja tyylianalyysit aina iloisella palvelulla höystettynä. Olemme auttaneet jo vuodesta 2004 lähtien naisia ja miehiä pukeutumaan hyvin. Nyt myös Tampereen keskustassa. Tule löytämään uusi ja raikas tyylisi!

 050 5111 323
Soita ja kysy lisää!