#nähdäänputiikissa

Laatuvaatteet ja -asusteet LumindoLife-putiikista Tampereella

LumindoLife on iloisen ja ystävällisen palvelun second hand -putiikki, joka sijaitsee aivan Tampereen keskustassa. Myyntitiliperiaatteella toimivan tyylikkään putiikkimme päivittäin vaihtuvasta valikoimasta löydät laadukkaita naisten merkkivaatteita, -kenkiä ja -laukkuja. Erottaudumme kilpailijoistamme, sillä meiltä löydät eniten merkkejä maailmalta!

Ajattomat laatuvaatteet jokaiseen tyyliin

Me LumindoLifessä haluamme tarjota vain laadukkaita second hand -asusteita asiakkaillemme. Valitsemme myyntiin otettavat tuotteet tarkasti ja huolehdimme siitä, että ne ovat kauniisti esillä. Voit myös halutessasi hyödyntää maksutonta ja ammattitaitoista pukeutumispalveluamme, ja voit tietenkin sovittaa tuotteita ennen ostopäätöksen

tekemistä.

Tutustu myyntitilin ehtoihin

Tuo merkkituotteesi meille myyntiin

Onko sinulla laadukkaita, ikää kestäviä asusteita tai vaatteita, joista olet syystä tai toisesta valmis luopumaan? Me etsimme niille puolestasi hyvän kodin. Arvostamme elettyä elämää ja lupaamme kunnioittaa tuotteitasi, joten voit tuoda ne meille myyntiin täyden palvelun periaatteella luottavaisin mielin. Voit tuoda tuotteesi myyntiin arkisin aukioloaikoinamme tai sopimuksen mukaan. Tuo tuotteesi näytille, niin valitsemme niistä putiikkiin myyntiin otettavat ja laitamme ne esille. Varauduthan, että emme voi vastaanottaa kaikkia tarjottuja tilojemme rajallisuuden vuoksi.


Voit luottaa hinnoittelussa ammattitaitoomme, tai voimme neuvotella haluamastasi myyntihinnasta.

Myyntiin tulevien tuotteiden tulisi aina olla valmiita ja käytettäviä sellaisenaan, eli tuotteiden on oltava jo myyntiin tuotaessa puhtaita, ehjiä ja siistejä. Me luetteloimme kaikki myyntiin tulevat tuotteet, mutta myös myyjän tulisi pitää omaa luetteloaan tuomistaan tuotteista, haluamallaan tavalla.

Tuodessasi tavarasi meille luovutat ne myytäviksi. Me laadimme niistä yhdessä myyntitilisopimuksen, jonka allekirjoittaessamme sitoudumme yhdessä sopimiimme ehtoihin. Huomioithan, että tuotteesi eivät voi olla samaan aikaan myynnissä muualla, esimerkiksi nettikaupoissa. Lue lisää myyntiehdoistamme.

Väri- ja tyylikonsultointia kokemuksella

Tiedätkö värisi? Tunnetko tyylisi? Tamperelainen LumindoLife hyödyntää vuosien väri- ja tyylikonsultointikokemukseensa perustuvaa pukeutumisneuvontaa ostotilanteen yhteydessä. Kerromme rehellisesti myös sen, mikäli sovittamasi vaate ei jostakin syystä istu yllesi. Näin voit välttyä harmittavilta virheostoksilta ja tulet viihtymään tekemissäsi ostoksissa paremmin.


Olemme vahvasti sitä mieltä, että jokainen ihminen on kaunis, mutta sen pitää vain antaa näkyä. Avullamme se onnistuu. Lukuisat naiset ovat löytäneet avullamme uuden, ihanan helppouden pukeutumiseensa.