LumindoLife second hand -putiikin ehdot ja ohjeet 

LumindoLifeen myyntiin tulevista tuotteista tehdään myyntitilisopimus. Tämä tarkoittaa sitä, että kuka tahansa voi tarjota omistamiaan tuotteita myyntiin Tampereen second hand -putiikkiin. Me valitsemme tarjonnasta ne, joiden uskomme kiinnostavan laajaa asiakaskuntaamme. Hinnoittelemme tuotteesi ja huolehdimme niistä hyvin koko myyntijaksosi ajan. Pääset tutustumaan tarkemmin putiikin ehtoihin ja ohjeisiin tällä sivulla.

Myy brändituotteesi myyntitilisopimuksella

Valikoimiimme kuuluvat sesonginmukaiset brändi- ja merkkituotteet, ja olemme erityisesti keskittyneet juuri laatuvaatteisiin sekä brändilaukkuihin. Ketju- ja marketvaatteet, kuten H&M, KappAhl ja Zara, jäävät valikoimamme ulkopuolelle. Myyntiin tuoduista second hand -tuotteista saat kirjallisen myyntitilisopimuksen ehdot ja ohjeet. Myyntituottosi
saat myyntijaksosi päätyttyä, samalla, kun haet mahdollisesti joitakin myymättömiä tuotteitasi pois.

Huomioithan tuotteita tuodessasi, että putiikissa myynnissä olevat tuotteet ovat aina valmiita käytettäviksi sellaisinaan, eli ne ovat jo myyntiin tuotaessa puhtaita, ehjiä sekä siistejä ja silitettyjä.

Second hand -tuotteiden myyntijakso

Myyntijakson pituus on 3–4 viikkoa. Tarkka ajanjakso sovitaan myyjän kanssa yhdessä ja kirjataan sopimukseen.

Varastotilojen rajallisuuden vuoksi myymättä jääneet tuotteet tulee noutaa pois kolmen (3) päivän sisällä sovitun myyntiajan päättymisestä. Myyntitilisopimukseen kirjataan myyntijakso sekä päivämäärä, jolloin tuotteet tulee noutaa pois. Noutamatta jääneet tuotteet siirtyvät ilman erillistä ilmoitusta omistukseemme, jolloin toimimme niiden kanssa parhaaksi katsomallamme tavalla.

Voimme toivomuksestasi sopia myyntiajan jatkosta, mikäli putiikkimme resurssit sen sallivat. Tutustu myyntitilisopimukseen sekä ehtoihin ja ohjeisiin tarkemmin alta.

Myyntitilin ehdot ja ohjeet
Myyntitilisopimus

LumindoLife ja hyväntekeväisyys

LumindoLife tukee tilanteen mukaan valitsemiaan yhdistyksiä tai järjestöjä ja tekee yhteistyötä vaihtuvien tahojen kanssa. Lahjoitamme harkintamme mukaan myymättä jääneitä sekä muita tuotteita yhteistyökumppaneillemme tai akuuttiin hyväntekeväisyyskohteeseen. Nämä käyttävät tuotteemme tarpeittensa mukaan ja toimivat niiden kanssa parhaaksi katsomallaan tavalla. Tuomme mahdollisuuksien mukaan myyntitiliasiakkaidemme tietoon yhteistyökumppaneidemme kuulumisia sekä terveisiä; näin hekin pääsevät halutessaan nauttimaan kierrätyksen hyödyistä ja auttamisen ilosta.

Palvelemme sinua mielellämme myyntitiliasioissa. Tule käymään putiikissa tai soita 050 5111 323